Alle cursussen op een rij (met data & prijzen)

Heeft u interesse voor een van deze trainingen (zelfs als die niet in uw agenda past)? Of wilt u een (bedrijfs)training op maat - in het Frans, Engels, Nederlands of Duits - bespreken? Neem contact met me op.

 •  En route! (6 volle dagen in Frankrijk (vol pensioen) - € 1350,- pp all-in - € 1200,- voor de deelnemende partner op basis van gedeelde slaapkamer): een cursus voor (bijna)beginners die geen zin hebben om terug in de schoolbanken te gaan, maar wel om een goede start te maken in het leren van de Franse taal. Uw startniveau is van 1 tot 3 (op een schaal van 0 tot 10 - of A1 tot A2 op de Europese Referentiekader). Wij houden ons intensief met taal en cultuur bezig, op een speelse en doelgerichte manier, en er wordt gaandeweg constant gewerkt aan het ontwikkelen van uw optimale leerwijze. U bent na die cursus echt op koers en in staat om aan het sociale leven in Frankrijk - zij het op bescheiden wijze - deel te nemen. Spreekangst en leerblokkades hebben dan ruimte gemaakt voor een versterkte motivatie en een groter zelfvertrouwen. Na de cursus kunt u die omzetten in het creëren van uw eigen leeromgeving. U heeft dan uw zevenmijlse leerlaarzen aan.
 • Volgende data: voorjaar 2018, in de Roseraie bij Nyons in de Drôme (www.roseraie-drome.com). Neem contact met me op.
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus (6 dagen) met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Frankrijk organiseren.
 •  'Plein Sud' - een kortere versie van 'En route!', vindt in het centrum van Delft in de zeer geschikte 'Club des Entrepreneurs' plaats. Plein Sud is een dagcursus (5 dagen achter elkaar van 9.15 uur tot 17.30 uur) en heeft voor voordeel dat u minder (werk)dagen hoeft te investeren en, als u in Zuid-Holland woont, in uw eigen bed kan slapen. De kosten zijn ook lager: € 950,- pp. Mocht u niet in Zuid-Holland wonen en voor een prettig hotelletje kiezen, kan ik u goed advies geven.
 • Volgende data in Delft : van 1 t/m 5 november 2017 (neem contact met me op)
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus (5 dagen overdag) met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Nederland organiseren.
 •  Vivez la France! (6 volle dagen - € 1350,- pp all-in - € 1200,- voor de deelnemende partner op basis van gedeelde slaapkamer): voor praktische francofielen met een startniveau van 4 tot 7 (op een schaal van 0 tot 10 - of B1 tot B2 op het Europese Referentiekader), al dan niet met een (huis?)droom in Frankrijk, en die graag van het Franse sociale en culturele leven willen genieten. Een week lang, bent u uw Franse ik, en verdiept u uw kennis en ervaring van de Franse taal. Chansons, verhalen, grammaticale wandelingen, lange gesprekken aan tafel: alles is gericht op het leren voelen en communiceren als 'ware' Fransman of Française. Wij spreken ook zoveel mogelijk Frans en gaan ook op ontmoetingstocht met de echte Fransen. Een onvergetelijke week in een prachtige omgeving.
 • Volgende data: van 7 t/m 14 oktober 2017, in de Roseraie bij Nyons in de Drôme (www.roseraie-drome.com). Bent u op zich geïnteresseerd, neem contact met me op.
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Frankrijk organiseren.
 •  Vivez la France! kent een kortere versie - 'Delft-sur-Seine' - die in het centrum van Delft in de zeer geschikte 'Club des Entrepreneurs' plaatsvindt. Delft-sur-Seine is een dagcursus (5 dagen achter elkaar van 9.15 uur tot 17.30 uur) en heeft voor voordeel dat u minder (werk)dagen hoeft te investeren en, als u in Zuid-Holland woont, in uw eigen bed kan slapen. De kosten zijn ook lager: € 950,- pp. Mocht u niet in Zuid-Holland wonen en voor een prettig hotelletje kiezen, kan ik u goed advies geven.
 • Volgende data in Delft : nog te kiezen (neem contact op met mij)
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus (5 dagen overdag) met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Nederland organiseren.
 •  Le Français profond! (6 jours - € 1350,- pp tout compris - € 1200,- pour le deuxième participant en chambre double): pour ceux qui désirent - et peuvent – parler toute la semaine en français (niveau entre 6 et 9 sur 10, ou de B2 tot C2 sur le Cadre de Référence Européen), je propose d’explorer ensemble la culture au quotidien et la mémoire collective des Français. Bien sûr, en passant, nous traiterons quelques points d’incertitude dans votre pratique de la langue française. Chacun aura également l'occasion de partager - en la présentant avec mon aide - une de ses passions. En bref: une semaine de bonne vie et d'échanges intenses pour le Français qui vit en vous.
 • Prochaines dates: au printemps 2018, à la Roseraie près de Nyons dans la Drôme (www.roseraie-drome.com). Prenez contact avec moi.
 • NB: vous pouvez aussi avec quelques amis organiser ce cours chez vous en France.
 •  Le Français profond connait une version écourtée - 'Passions à partager' - ayant lieu au centre de Delft, dans le très français 'Club des Entrepreneurs'. Ce cours de cinq jours (de 9H15 à 17H30) inclut toujours un (long) weekend et ne vous prend donc que deux ou trois jours de congés. Si vous habitez dans la région, vous pouvez dormir dans votre propre lit. Les coûts en sont aussi moindres que la semaine en France: € 950,- pp.
 • Prochaines dates: du 30 novembre au 4 décembre à Delft
 • NB: vous pouvez aussi avec quelques amis organiser ce cours chez vous aux Pays-Bas.
 •  Les pieds sur terre (Voor Nederlandse agrariërs die zich in Frankrijk willen vestigen, (= 5 dagen overdag in Delft, Zuid-Holland) - kosten: € 950,- . In samenwerking met vanderSlikke Rentmeesters heeft Talen voor Talent dit cursustraject met voeten in de aarde ontwikkeld: ‘Les pieds sur terre!’. Het is intensief, doelgericht, levendig en helemaal niet schools. Het doel is u de nodige basiskennis en ervaring in de Franse (landbouw)taal en cultuur te geven zodat u straks, als het erop aankomt, een zo goed mogelijke start zult hebben. Uw startniveau is van 0 tot 3 (op een schaal van 0 tot 10) of A1 tot A2 op de Europese Referentiekader).
 • Volgende data: in overleg (in Delft)
 •  Ces chansons qui nous enchantent (1 (zater)dag van 10.00 tot 16.30 uur - € 50,- pp + iets lekkers voor het Franse buffet): door het meezingen van bekende en minder bekende Chansons alle spreekdrempels te boven gaan; een dag van puur genot (ook een bijzonder cadeau voor de ware francofiel). Conversatieniveau ge wenst.
 • Volgende data in Delft:
 • op 28 oktober 2017 - nog te kiezen programma
 • op 16 december 2017 - nog te kiezen programma
 • NB: u kunt ook eenzelfde dag (of avond) voor uw vrienden bij u thuis organiseren: neem contact op met mij.
 •  C'est le premier pas qui compte! (1 (zon)dag van 9.30 tot 16.00 uur - € 35,- pp + iets lekkers voor het Franse buffet): dit wordt de dag dat u aan het echt leren van het Frans begonnen bent! Op deze dag voor Nederlanders met een beperkte kennis van het Frans en een onbeperkte toekomst in Frankrijk, ga ik alles uitleggen, voordoen, aanwijzen, voorstellen, laten ervaren, verduidelijken, wat u nodig heeft om met succes uw eigen sterke leerdynamiek te ontwikkelen, waarmee u met grote stappen vooruit gaat, en het kan voelen! Het gaat om het opwekken van uw opwaartse leerspiraal.
 • Volgende data in Delft: nog te bepalen
 • NB: u kunt ook eenzelfde dag (of avond) voor uw vrienden bij u thuis organiseren: neem contact op met mij.

Alle cursussen zijn declareerbaar als professionele vorming.
Wij zijn vrijgesteld van BTW. De prijzen op deze pagina zijn de nu geldige prijzen en worden als eersten geactualiseerd.

Betaling dient te geschieden vóór aanvang van de cursus.

De annuleringsregeling is vergelijkbaar met die van alle andere organisaties in deze branche.

De Algemene Voorwaarden van Talen voor Talent zijn gedeponeerde bij de Rechtbank te Den Haag.

 

;