Alle cursussen op een rij (met data & prijzen)

Heeft u interesse voor een van deze trainingen (zelfs als die niet in uw agenda past)? Of wilt u een (bedrijfs)training op maat - in het Frans, Engels, Nederlands of Duits - bespreken? Neem contact met me op.

 •  En route! (6 volle dagen in Frankrijk (vol pensioen) - € 1350,- pp all-in - € 1200,- voor de deelnemende partner op basis van gedeelde slaapkamer): een cursus voor (bijna)beginners die geen zin hebben om terug in de schoolbanken te gaan, maar wel om een goede start te maken in het leren van de Franse taal. Uw startniveau is van 1 tot 3 (op een schaal van 0 tot 10 - of A1 tot A2 op de Europese Referentiekader). Wij houden ons intensief met taal en cultuur bezig, op een speelse en doelgerichte manier, en er wordt gaandeweg constant gewerkt aan het ontwikkelen van uw optimale leerwijze. U bent na die cursus echt op koers en in staat om aan het sociale leven in Frankrijk - zij het op bescheiden wijze - deel te nemen. Spreekangst en leerblokkades hebben dan ruimte gemaakt voor een versterkte motivatie en een groter zelfvertrouwen. Na de cursus kunt u die omzetten in het creëren van uw eigen leeromgeving. U heeft dan uw zevenmijlse leerlaarzen aan.
 • Volgende data: van 18 t/m 25 mei 2019, in de Roseraie bij Nyons in de Drôme (www.roseraie-drome.com). Bent u geïnteresseerd, neem contact met me op.
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus (6 dagen) met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Frankrijk organiseren.
 •  'Plein Sud' - een kortere versie van 'En route!', vindt in Zuid-Holland plaats. Plein Sud is een dagcursus (5 dagen achter elkaar van 9.15 uur tot 17.30 uur) en heeft voor voordeel dat u minder (werk)dagen hoeft te investeren en, als u in Zuid-Holland woont, in uw eigen bed kan slapen. De kosten zijn ook lager: € 950,- pp. Mocht u niet in Zuid-Holland wonen, of liever niet heen en weer rijden - wat wijs is - weet dat u ook ter plekke voor een heel redelijke prijs kunt overnachten.
 • Volgende data: van 13 t/m 17 april 2019 in De Kaag bij Leiden
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus (5 dagen overdag) met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Nederland organiseren.
 •  Vivez la France! (6 volle dagen - € 1350,- pp all-in - € 1200,- voor de deelnemende partner op basis van gedeelde slaapkamer): voor praktische francofielen met een startniveau van 4 tot 7 (op een schaal van 0 tot 10 - of B1 tot B2 op het Europese Referentiekader), al dan niet met een (huis?)droom in Frankrijk, en die graag van het Franse sociale en culturele leven willen genieten. Een week lang, bent u uw Franse ik, en verdiept u uw kennis en ervaring van de Franse taal. Chansons, verhalen, grammaticale wandelingen, lange gesprekken aan tafel: alles is gericht op het leren voelen en communiceren als 'ware' Fransman of Française. Wij spreken ook zoveel mogelijk Frans en gaan ook op ontmoetingstocht met de echte Fransen. Een onvergetelijke week in een prachtige omgeving.
 • Volgende data: van 30 maart t/m 6 april 2019, in de Roseraie bij Nyons in de Drôme (www.roseraie-drome.com). Bent u geïnteresseerd, neem contact met me op.
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Frankrijk organiseren.
 •  Vivez la France! kent een kortere versie - 'Kaag-sur-Seine'. Kaag-sur-Seine is een dagcursus (5 dagen achter elkaar van 9.15 uur tot 17.30 uur) en heeft voor voordeel dat u minder (werk)dagen hoeft te investeren en, als u in Zuid-Holland woont, in uw eigen bed kan slapen. De kosten zijn ook lager: € 950,- pp. Het wordt op een mooie locatie aan het water gegeven in De Kaag bij Leiden. Mocht u niet in Zuid-Holland wonen, of liever niet heen en weer rijden - wat wijs is - weet dat u ook ter plekke voor een heel redelijke prijs kunt overnachten.
 • Volgende data: nog te kiezen (Bent u geïnteresseerd, neem contact met me op.)
 • NB: u kunt ook dezelfde cursus (5 dagen overdag) met een paar vrienden voordelig in uw eigen huis in Nederland organiseren.
 •  Le Français profond! (6 jours - € 1350,- pp tout compris - € 1200,- pour le deuxième participant en chambre double): pour ceux qui désirent - et peuvent – parler toute la semaine en français (niveau entre 6 et 9 sur 10, ou de B2 tot C2 sur le Cadre de Référence Européen), je propose d’explorer ensemble la culture au quotidien et la mémoire collective des Français. Bien sûr, en passant, nous traiterons quelques points d’incertitude dans votre pratique de la langue française. Chacun aura également l'occasion de partager - en la présentant avec mon aide - une de ses passions. En bref: une semaine de bonne vie et d'échanges intenses pour le Français qui vit en vous.
 • Prochaines dates: du 23 au 30 mars 2019, à la Roseraie près de Nyons dans la Drôme (www.roseraie-drome.com). Prenez contact avec moi.
 • NB: vous pouvez aussi avec quelques amis organiser ce cours chez vous en France.
 •  Le Français profond connait une version écourtée - 'Passions à partager' - ayant lieu près de Leiden dans une belle maison au bord de l'eau. Ce cours de cinq jours (de 9H15 à 17H30) inclut toujours un weekend et ne vous coûte donc que trois jours de congés. Les coûts en sont aussi moindres que la semaine en France: € 950,- pp. Si vous habitez dans la région, vous pouvez dormir dans votre propre lit. Sinon, ou si vous préférez ne pas faire l'aller-retour, sachez que vous pouvez louer une chambre sur place pour un prix très raisonnable.
 • Prochaines dates: contactez-moi pour en discuter.
 • NB: vous pouvez aussi avec quelques amis organiser ce cours chez vous aux Pays-Bas.
 •  Ces chansons qui nous enchantent (1 (zater)dag van 10.00 tot 16.30 uur - € 50,- pp + iets lekkers voor het Franse buffet): door het meezingen van bekende en minder bekende Chansons alle spreekdrempels te boven gaan; een dag van puur genot (ook een bijzonder cadeau voor de ware francofiel). Conversatieniveau gewenst.
 • Volgende data:
 • op 1 december 2018 in Zwolle: ‘Tous des réfugiés?’
 • op 16 maart 2019 in Doorn: ‘Du cœur à l’ouvrage: les métiers’
 • op 4 mai 2019 in Gouda: ‘La ronde des prénoms’
 • op 29 juin in Amsterdam: ‘Le monde de Deux-Mains’
 • NB: u kunt ook eenzelfde dag (of avond) voor uw vrienden bij u thuis organiseren: neem contact op met mij.

Alle cursussen zijn declareerbaar als professionele vorming.
Wij zijn vrijgesteld van BTW. De prijzen op deze pagina zijn de nu geldige prijzen en worden als eersten geactualiseerd.

Betaling dient te geschieden vóór aanvang van de cursus.

De annuleringsregeling is vergelijkbaar met die van alle andere organisaties in deze branche.

De Algemene Voorwaarden van Talen voor Talent zijn gedeponeerde bij de Rechtbank te Den Haag.

 

;